Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve başka renkleri vurgular.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance şehir navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.

Habitat gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve mana şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler vasıtalığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Evinizde refahlı bir yansıma kurmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi bulunan ve bu sebeple denk odası dekorasyonunda da sıklıkla yeğleme edilen felek mavisinden dayak alabilirsiniz.

Abat mekan tasarlamak isteyenler muhtevain tabii malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da rahatlık mekanların mübrem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda itici bir hasiyet yaratacağı unutulmamalıdır.

Antrasit ve beyazın kombinasyonu modern dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir gaz yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların cihetı saf çağdaş mobilyalarla da kusursuz bir geçim mideindedir.

Antrasit renk aksesuarlar vesair renklerle kolay kombin edilebilir bu da aşiyan sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü sağlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini istismar etmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını esenlar.

şüphesiz ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek karşılık buradaki liste ile sınırlı değil. Mutlaka mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da gestaltlmalıdır.

Odanın daha kolayca aydınlanmasını sağlamlar. Elan aydınlık bir ortam antrasit gri boya oluşmasını katkısızladığı bağırsakin odadaki öbür dekoratif ürünlerin daha kabartılı olmasını esenlar.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız kemiksiz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden yardım alabilirsiniz.

Zahir birbirine mana ve görünüş olarak taban tabana bu zıt dü rengi bir arada kullanmak bağırsakin dobra bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve az çok aydınlık bir alana sahip olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size zait iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah tercih edebilirsiniz. 

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan antrasit gri boya bu renk şimdilerde dar dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl tonudur.

Daha modernize ve daha azca karakterize mekanlar bağırsakin ise grinin dargın tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan zir ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup az buçuk henüz dayı ve endüstriyel bir çevre sağlamlayacaktır.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kabil koyu yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler antrasit renk tonları tabii bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page