Ne demek?

Wiki Article

Mekan, adam ve renk ilişkisi mekanda renk kullanmaını şekillendirir. İnsanlar tevakki, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle benzeyen bir ilişkisi vardır.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları hakkında daha detaylı olgun toka etmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanılgı yapmadan satın alabilirsiniz.

Hol, koridor ve başlangıçte kullanılan ve habbe öbür odalarıyla bağlantıyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana eder katar.

Evinizde refahlı bir yansıma yapılandırmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi bulunan ve bu sebeple yatak odası dekorasyonunda da sıklıkla yeğleme edilen olgunlaşmamış mavisinden bindi alabilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir konut dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen kıpkızıl gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Kullanıcıları doğrulamak, Web Site mizin etkin bir şekilde kullanmaını getirmek, yürekerik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi analiz etmek bâtınin çerezleri kullanıyoruz. Web Kent mizi kullanımınızla ait bilgileri, reklamcılık ve çözümleme ortaklarımızla paylaşıyoruz.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere yönlü hizmeti esenlamaktadır.

Yerinde Kuruma Süresi Tanılamayın: Her ön ortada ehliyetli kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde kılmak bâtınin yeterince goldfix kurumalıdır.

Odanın elan zahmetsiz aydınlanmasını sağlamlar. Elan aydınlık bir zemin oluşmasını antrasit gri dekorasyon katkısızladığı sinein odadaki öbür süsleyici ürünlerin elan besbelli olmasını sağlar.

özge nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani üst yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını pozitifrdığı kabilinden; koltuğunuzda henüz hoş bir oturma hissi verir. 

Gri koltukla uyumlu yemek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden ahşap ya da sırça mahvetmek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu tamamen kesinlikle bir goldfix dekorasyon uygulamak istediğinize ilişkilı!

Ülkemizde yaşanan sarsıntı felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan yağmur, yakınlarına kafasağlığı, yaralılarımıza müstacel şifalar dileriz.

Antrasit mai renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir ambiyans katan mai antrasit ile koca bir etkileşim sağlayabilir.

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir ortam yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kadar renklere sahip eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek bağırsakin ise gri duvar boyası essah bir kanunlar olacaktır.

Report this wiki page